Sök efter

  Sökresultat

  Avsluta

  Ta hand om din solbränna
  Avskyr du att vara blek men är inte förtjust i tanken på solränder och solsveda? Det finns ett bättre sätt att få en solbrun hud. Med Bio-Caroten kan du förbereda din hud och dra nytta av de många egenskaperna hos naturligt betakaroten:

  • Du kan få snabbare solbränna
  • Du kan stödja din hud
  • Du kan göra så att din solbränna håller längre

  Hur låter det? Tänk på Bio-Caroten som din viktigaste skönhetsprodukt på semestern.

  ”Morotseffekten"

  Du undrar förmodligen hur ett tillskott kan ge dig snabbare solbränna. Är det någon form av solaccelerator? Nej, det är mycket enklare än så. Betakaroten, ingrediensen i Bio-Caroten, är ansvarig för vad som kallas "morotseffekten". Kroppen omvandlar betakaroten till vitamin A, men bara i den mängd som behövs. Överskott av betakaroten lagras i huden. Detta ger huden en gyllene färg som liknar en naturlig solbränna. På så sätt får du ett försprång. Och nej, det är inte skadligt. Du ser också detta på människor vars kost är rik på livsmedel med betakaroten såsom morötter, squash, paprika, aprikoser, sötpotatis och cantaloupemelon.

  Kapslar eller morötter?

  Betakaroten är mycket känsligt för ljus och syre. Här har kvalitetstillskottet Bio-Caroten en fördel. Genom upplösning av betakaroten i olja och med användning av mörkt färgade gelatinkapslar som skyddar det känsliga näringsämnet från skador av ljus resulterar det i högre biotillgänglighet. Flera studier visar att karotenoider upplösta i olja absorberas mer effektivt än de som finns i livsmedel.

  Skydda din hud

  Bio-Caroten spelar också en roll i hudens hälsa. Betakaroten omvandlas till vitamin A, vilket bidrar till att bibehålla normal hud och stöder även upprätthållandet av normal syn. Så vad är "normal" hud? Normal hud är varken fet eller torr. Huden är även utan mörka eller ljusa fläckar samt smidig.

  Gyllene skimmer

  När du har en vacker solbränna vill du naturligtvis behålla den så länge som möjligt. Bio-Caroten kan hjälpa dig med det också! Fortsätt att ta tillskottet och förse kroppen med en daglig dos av betakaroten. Med det gyllene skimmer detta näringsämne ger din hud märks det inte lika tydligt när din egen solbränna gradvis börjar avta. Det är ett säkert, naturligt och mycket effektivt sätt att förlänga livslängden på din solbränna.

  Bio-Caroten bygger på synsättet att skönhet kommer inifrån. Din hud drar nytta av en hälsosam kost som kan förse den med de viktigaste näringsämnen den behöver för att fungera korrekt. Bio-Caroten är fullmatad med betakaroten som är en potent antioxidant:

  • Bidrar till upprätthållandet av normal hud
  • Stöder upprätthållandet av god syn
  • Förbättrar det naturliga skimret av din hudton

  Du bör dock alltid se till att använda en solskyddsfaktor SPF som passar din hudtyp. När du solar, bygg upp din tolerans gradvis. När huden börjar kännas varm och blir rosa, flytta in i skuggan.

  Ha en hälsosam semester med Bio-Caroten.