Minskande selennivåer i odlad fisk

Att fisk är ett livsmedel relativt rikt på selen vet många. Men visste du att mängden selen i fisk minskar markant då fisken matas med vegetabiliska råvaror istället för marint foder?

Läs mer

Ny studie om fördelarna med D-vitamin

Ett väl fungerande immunsystem ger bra skydd mot luftvägsinfektioner, så som förkylning och influensa. Ett sätt att bibehålla ett normalt immunsystem är att få i sig tillräckligt med vitamin D.

Läs mer

Hopp för alla som riskerar artros

Inom de närmsta 15-20 åren kommer minst 30 procent av den svenska befolkningen över 45 år drabbas av artros i lederna. Det visar ny forskning från Lunds universitet. Fler och fler experter pekar på glukosamin som en möjlig behandling.

Läs mer

Kämpar du med att kontrollera ditt blodsocker?

Många timmars dokumentationsarbete, studier och en god portion envishet har resulterat i att vi nu kan lansera den nya produkten, Bio-Chrom, på marknaden. Den har upp till 10 gånger bättre absorption än andra kromprodukter.

Läs mer

10 goda anledningar

Fler och fler människor i västvärlden får för lite magnesium genom kosten. Detta är oroande, eftersom magnesium anses vara ett av kroppens viktigaste näringsämnen.

Läs mer

Tid till lust och närhet

Sommar och semester innebär extra mycket tid till lust och närhet . Hjälp lusten på traven med kosttillskott av hög kvalité från Pharma Nord för både mannen och kvinnan.

Läs mer

Kundtjänst

Telefon: (+46) 8 36 30 00
Fax: (+46) 87 60 97 20
E-post: info@pharmanord.se

Öppettider:
Måndag - torsdag 8.30 - 17.00
Fredag 9.00 - 15.00

Sommaröppettider (26/6-18/8):
Måndag - torsdag 8.30-16.00
Fredag 9.00-15.00

Jobb

Find oss på Facebook

 Pharma Nord - Box 8134 - Spånga - Sverige