Sweden | Select other Country

Fri frakt

Här hittar du köpvillkor och integritetspolicy för köp hos pharmanord.se. Alla villkor sammanfattas på denna sida så att du enkelt kan få en översikt över dina rättigheter,  samt villkoren i webbshoppen.

Om du har frågor angående våra köpvillkor, vänligen kontakta oss på tfn. 08-36 30 00 eller via vår kontaktsida.

FRAKT & LEVERANS – alltid fraktfritt

Pharma Nord skickar din order senast nästkommande arbetsdag efter bekräftat köp.

Din order hos Pharma Nord är fraktfri, men observera att om du inte hämtar ut leveransen från utlämningsstället tar vi betalt för fraktkostnaderna.

Vi levererar med PostNord till önskat utlämningsställe.

 

BESTÄLLNING

pharmanord.se/webshop kan du beställa samtliga varor som visas på vår hemsida. Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på 08-36 30 00 måndag-torsdag mellan kl. 8.30 och 17:00, fredagar mellan kl. 9.00 och 15:00. Du kan också kontakta oss genom att klicka här.

Alla priser inkluderar moms och är i svenska kronor. Priserna gäller inom Sverige. Om du bor utanför Sverige hänvisar vi till vår internationella webbshop.

 

BETALNING

pharmanord.se/webshop har du möjlighet att betala med följande betalkort:

  • VISA
  • MasterCard


Ingen avgift debiteras vid betalning.

När du betalar med betalkort är du skyddad mot bedrägerier. All data som utväxlas mellan din dator och Pharma Nords webbplats är krypterad. Betalningsdata krypteras och skickas direkt till vår betalningspartner som är certifierad för att hantera kreditkortsinformation. Varken Pharma Nord eller andra har möjlighet att läsa denna data.

Beloppet för varorna dras först när varorna skickas från Pharma Nord. Pharma Nord kan aldrig dra ett större belopp än vad du godkänt vid inköpstillfället.

 

RETUR

Du kan returnera varor köpta på pharmanord.se inom 30 dagar efter leverans till full återbetalning. Vid retur står du själv för returkostnaden och ansvarar för paketet tills det levererats till Pharma Nord. Vänligen notera att läkemedel ej kan returneras. Observera att om du inte hämtar ut leveransen från utlämningsstället tar vi betalt för fraktkostnaderna.

Om du fått en skadad, defekt eller felaktig vara byter vi självklart ut den till dig utan kostnad. Kontakta oss på tfn. 08-36 30 00 eller via vår kontaktsida.

Vi kan inte acceptera returer i följande fall:

  • Produkter klassade som läkemedel.
  • Produkter som återsänds mer än 30 dagar efter leverans.
  • Produkter som har öppnats så att asken blivit skadad eller förseglingen brutits.
  • Produkter som inte är i originalskick, är skadade eller saknar delar vilket gör dem oanvändbara för återförsäljning.

REKLAMATION

Om du är missnöjd med en produkt som du har köpt från oss är du välkommen att kontakta oss direkt.
Kontakta vår kundtjänst på tfn. 08-36 30 00
Öppettider måndag-torsdag kl 8.30-17.00 och fredag kl 9.00-15.00.

Information om överklagande

I det fall du anser att vi ej uppfyllt vår del i reklamationsprocessen kan du föra din reklamation vidare till:

Allmänna reklamationsnämnden
Box 174
101 23 Stockholm
www.arn.se

INTEGRITETSPOLICY

För Pharma Nord är kvalitet och säkerhet inte bara kärnvärden när det gäller våra produkter. Säkerhet på nätet är av yttersta vikt för oss när det gäller att skydda den personliga integriteten hos besökarna på vår hemsida. Nedan kan du läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter och om hur vi kommunicerar med dig.

När du besöker vår hemsida eller köper produkter från vår webbshop hanterar vi dina personuppgifter som beskrivs nedan. Vi agerar dataansvariga i detta avseende. Du kan begära ytterligare information om hur vi hanterar dina personuppgifter via vårt kontaktformulär här.

Dina rättigheter:

  • Rätten att häva personlig information - du har rätt att begära rättelse eller radering av personuppgifter vi har om dig om informationen är på något sätt felaktig eller ofullständig.
  • Rätt att bli informerad - du har rätt att veta vilken personlig information som behandlas samt hur och varför den behandlas.
  • Rätten till dataöverföring - enligt dataskyddsförordningen har du rätt att begära en kopia av de personuppgifter vi har om dig i ett tillgängligt format, ett så kallat registerutdrag.
  • Rätten att invända – du kan när som helst invända mot behandlingen av dina personuppgifter när det gäller att ta emot direktmarknadsföring från oss.
  • Rätt att överklaga - du kan när som helst överklaga vår användning av personuppgifter till Datainspektionen.

1. Vilka slags personuppgifter samlar vi in?

De flesta av de tjänster vi erbjuder på vår hemsida kräver inte att vi samlar in personuppgifter om dig. Några av våra tjänster kräver dock att du delar med dig av din personliga information. Vi använder informationen som beskrivs nedan:

 - I samband med ditt köp på pharmanord.se/webshop:

För att bearbeta din order och slutföra ditt köp ber vi dig att ange ditt namn, din adress, din e-postadress och ditt telefonnummer. Vi registrerar också den IP-adress från vilken du gjorde beställningen ifrån.

Vi använder endast ditt telefonnummer för att komma i kontakt med dig om problem uppstår med ditt köp och kundsupport krävs.

Vi säljer inte dina personuppgifter till tredje part.

- När du skapar ett konto på pharmanord.se/webshop:

När du skapar ett konto hos pharmanord.se/webshop ber vi dig att ange ditt namn och din e-postadress. Om du är ett företag ber vi dig också ange ditt företags namn, adress, telefonnummer, e-postadress och organisationsnummer (ej obligatoriskt).

Denna information sparas tills du raderar ditt konto hos oss.

- För att kunna skicka vårt nyhetsbrev - Pharma Nord Hälsonytt (sker endast med ditt samtycke):

Pharma Nords nyhetsbrev syftar till att hålla dig uppdaterad om ny, forskningsbaserad information om kosttillskott och växtbaserade läkemedel. De som prenumererar på vårt nyhetsbrev kommer också att få erbjudanden med specialrabatter till vår webbshop.

Vårt nyhetsbrev Hälsonytt skickas först när du gett ditt samtycke genom att ha bekräftat prenumerationen. Pharma Nord skyddar din information och garanterar att du alltid kan säga upp prenumerationen via en länk i nyhetsbrevet.

För att kunna skicka vårt nyhetsbrev sparar vi ditt namn och din e-postadress. Vid vissa tillfällen kan vi samla in annan information. Till exempel kan vi fråga om din ålder eller om det finns några barn i ditt hushåll. Denna information kommer endast att användas för att säkerställa att du enbart får de mest relevanta nyhetsbreven till dig. Denna information sparas tills du själv säger upp prenumerationen.

Du är alltid välkommen att kontakta oss via vår kontaktsida om du har frågor om artiklar, önskemål om ämnen eller något annat du vill berätta för oss.

2. Hur lagrar vi dina personuppgifter?

Pharma Nord lagrar din information i en skyddad databas. Vid köp i vår webbshop lagras inte din betalningsinformation. Alla betalningar sker via en säker anslutning, vilket säkerställer att din betalningsinformation inte kan nås av en ovälkommen tredje part.

Om du vill invända mot behandlingen av din personliga information, begära att din personliga information ändras eller återkalla ditt samtycke till behandling, kan du kontakta vår kundtjänst eller skriva till oss:

Pharma Nord
Box 8134
163 08 Spånga
Tfn. 08 - 36 30 00

3. Hur länge lagrar vi din personliga information?

 - För kunder:

Om du har skapat en personlig profil/konto på pharmanord.se lagras dina personuppgifter tills du själv avslutar ditt konto/profil eller upp till sex år efter den senaste aktiviteten.

Kontakt- och fakturainformation lagras i fem år så att vi kan hantera framtida förfrågningar och följa gällande bokföringslagar. Vi tar bort eller anonymiserar information om dina inköpta varor efter fem år från inköpsdatumet.

- För prenumeranter av nyhetsbrevet:

De uppgifter du ger oss i samband med samtycket till att få vårt nyhetsbrev sparas tills du återkallar ditt samtycke. Det kan du kan göra när som helst via en länk längst ner i nyhetsbrevet.

 

COOKIES

1. Varför informerar Pharma Nord om cookies?

Cookies är inte ett nytt fenomen. Det har emellertid blivit obligatoriskt för alla europeiska webbplatser att informera om vilka cookies som används.

2. Vad är cookies?
Cookies är små datafiler som webbplatser sparar på din dator. Cookies innehåller information om till exempel dina användarinställningar, innehållet i din varukorg, om du är inloggad på sidan och hur du använder webbplatsen. Vissa cookies möjliggör sidans funktioner, medan andra samlar in information som används för att ständigt förbättra sidan.

3. Avvisning av cookies
Du kan ange i dina webbläsarinställningar att du inte vill ha cookies på din dator. Observera att du då förlorar de flesta funktionerna på webbplatsen. Vi rekommenderar därför att du tillåter de cookies vi använder på webbplatsen. De krävs för fler funktioner och hjälper oss att förbättra användarvänligheten på våra sidor.

Du kan enkelt ta bort alla cookies på din dator. Om du använder olika webbläsare måste du ta bort cookies individuellt i varje webbläsare. Du kan läsa hur du gör det här:

Internet Explorer
Safari
Google Chrome
Firefox

4. Pharma Nords användning av cookies
Vi använder tre olika typer av cookies. Nedan kan du läsa mer om hur och varför vi använder cookies.

  • Funktionella cookies - Pharma Nord använder sessioncookies i vår webbshop för att visa dig om du är inloggad och vad innehållet i din varukorg är. Dessa cookies tas bort automatiskt när du stänger din flik eller webbläsare.
  • Statistikcookies - Vi ställer in en cookie som gör att vi kan känna igen återkommande användare. Den här cookien varar längre än en session.
  • Oklassificerade cookies - Vi lägger en cookie som upptäcker vilka av våra sidor som visas under besöket och denna cookie raderas när du lämnar vår sida. Dessa cookies ger oss användbar kunskap för att kontinuerligt förbättra vår hemsida för att göra den så användarvänlig som möjligt. Och vi använder informationen enbart för att förbättra användarvänligheten.


Google Analytics
Pharma Nord använder statistikverktyget Google Analytics för att analysera hur vår webbplats används.

Du kan läsa mer om cookies från Google Analytics här.

LOGGSTATISTIK

Vi använder loggstatistik på pharmanord.se. Denna information är en del av ett statistiksystem vilket används till att ge en överblick på hur många besökare vi har, var de kommer ifrån och på vilken sida de lämnar webbsidan.

Loggstatistiken används endast för att optimera pharmanord.se.

 

Viktigt:

Pharma Nord strävar efter att leverera alla beställningar som läggs innan klockan 10.00 nästkommande arbetsdag. Pharma Nord står för fraktkostnaden.

Om du önskar returnera en vara, vänligen läs informationen under avsnittet returer.

Pharma Nord värnar om besökarnas personliga integritet. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter och om webbplatsens användning av cookies, se avsnitten om integritetspolicy och cookies.