Sök efter

  Sökresultat

  Avsluta

  Stabilt blodsocker - en nyckel till viktminskning
  Om ditt blodsocker fluktuerar och du regelbundet känner sug efter godis och andra sötsaker kan det hindra dina försök att gå ner i vikt. Men visste du att det finns ett enkelt sätt att få hjälp med att hålla blodsockret inom ett normalt intervall? Fortsätt läsa och ta reda på hur ett dagligt tillskott av spårämnet krom kan hjälpa dig att bibehålla normala blodsockernivåer.

  Är du trött på att försöka gå ner i vikt? Misslyckas dina försök att bli av med de irriterande extrakilorna? Det du behöver fokusera på är ditt blodsocker. Om du har instabilt blodsocker kommer du troligen hemsökas av ett ständigt sug som lockar dig till chokladbiten i kökslådan eller frestar dig till att äta den där kakbiten från kylen. Om du kan hålla dina blodsockernivåer stabila blir det mycket lättare att nå din målvikt.

  Ett litet trick som kallas krom

  Så hur ska man gå till väga? Till att börja med är det bra att försöka hålla sig till fasta måltider. Välj livsmedel med omtanke och undvik sådant som innehåller mycket socker. Ett trick som många tycker är mycket användbart är att ta Bio-Chrom som är tillverkad av organisk kromjäst. Krom bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer.

  Överlägsen biotillgänglighet

  Anledningen till att Bio-Chrom är så användbart är att kromkällan, en unik kromjäst kallad ChromoPrecise, har utmärkt biotillgänglighet. Denna kromjäst absorberas väsentligt bättre än andra kromkällor, så som krompikolinat och kromklorid som du hittar i många vanliga kromtillskott.

   


  Hjälper kroppen att förvandla mat till energi

  Förutom att bidra till att bibehålla normala blodsockernivåer bidrar krom också till kroppens normala omsättning av makronäringsämnen. Med andra ord hjälper det celler att omvandla fett, protein och kolhydrater till energi på cellnivå..

  Upptag är avgörande

  I kromjästen ChromoPrecise är kromet bundet till aminosyror och peptider. Det gör att upptaget av ChromoPrecise är upp till 10 gånger högre än upptaget av syntetiska kromkällor, såsom kromklorid och krompikolinat.

  ChromoPrecise tillverkas under strikt läkemedelskontroll på Pharma Nords produktionsanläggning i Danmark och är den enda kromjäst som är godkänd av den Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA).

  Du kan läsa mer om produkten här