Sök efter

  Sökresultat

  Avsluta

  Intressanta resultat i ny Q10-studie
  När den internationella studien Q-Symbio, med studiedeltagare från Europa, Asien och Australien, publicerades 2014 skapades rubriker. Nu, efter att forskarna specifikt studerat data från de europeiska studiedeltagarna, är resultaten än mer häpnadsväckande. Läs mer om uppföljningsstudien och om de kosttillskott som studerades.

   

  En stor internationell studie (Q-Symbio) av det vitaminliknande ämnet coenzym Q10 skapade rubriker 2014. Studien inkluderade personer från Europa, Asien och Australien och publicerades i den vetenskapliga tidskriften JAAC Heart Failure. Studien visade en anmärkningsvärd effekt av att ta en produkt som heter Bio-Qinon Active Q10. Det var en av de mest omtalade studierna på coenzym Q10 någonsin, fram till för en månad sedan då en uppföljning av studien publicerades i Cardiology Journal.

   

  Vetenskap av högsta standard

  I den nya analysen av den ursprungliga studien analyserade forskarna de europeiska deltagarna och fann en än mer övertygande effekt av att ta Bio-Qinon Active Q10. Det finns ett antal möjliga förklaringar till varför européerna svarade annorlunda på tillskottet. Den ursprungliga Q-Symbio-studien och den senaste uppföljningsanalysen utfördes dock med högsta vetenskapliga standarder, så de observerade effekterna är statistiskt signifikanta och dokumenterbara.

   

  Används för att minska trötthet och utmattning

  Om du undrar vad Bio-Qinon Active Q10 är, så är det ett näringstillskott som innehåller högkvalitativt coenzym Q10 samt vitamin B2, vilket bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning. Produkten används ofta av människor som vill bibehålla sina energinivåer på ett naturligt sätt för att kunna utföra sina dagliga sysslor och njuta av ett aktivt liv.

   

  Officiellt godkänd av ICQA

  Bio-Qinon Active Q10 har undersökts i en rad publicerade studier och är den officiella vetenskapsreferensen för International Coenzyme Q10 Association (ICQA), som är den organisation som koordinerar all coenzym Q10-forskning över hela världen.

   

  Patenterad formula med god biotillgänglighet

  Anledningen till att Bio-Qinon Active Q10 kan dokumentera en så bra biotillgänglighet är dess kristallfria formula som förhindrar att coenzym Q10-molekyler klumpar samman till stora kristallformationer som inte tas upp av kroppen. I Bio-Qinon Active Q10 är molekylerna fria att passera genom tarmmembranet och vidare ut i blodomloppet.
   

  Här kan du kan läsa mer om Bio-Qinon Active Q10

   

  Källa:
  Effect of coenzyme Q10 in Europeans with chronic heart failure: A sub-group analysis of the Q-SYMBIO randomized double-blind trial
  Anne Louise Mortensen, Franklin Rosenfeldt, Krzysztof J. Filipiak
  Cardiology Journal (online), February 19. 2019