Sök efter

  Sökresultat

  Avsluta

  10 goda anledningar att välja Bio-Magnesium
  Fler och fler människor i västvärlden får för lite magnesium genom kosten. Detta är oroande, eftersom magnesium anses vara ett av kroppens viktigaste näringsämnen.

  Magnesium deltar i över 300 viktiga processer i människokroppen. Dessa processer inkluderar: produktion och lagring av energi, bildandet av nervsignaler och produktion av proteiner. Magnesium är stödjande för optimal benhälsa och kardiovaskulär funktion samt spelar en central roll i omsättningen av glukos och insulin.


  Få igång musklerna

  Nu när sommaren närmar sig kan det vara klokt att tänka på att magnesium är nödvändigt för normal muskelfunktion och kan bidra till ökad fysisk prestation. I takt med ökad träningsmängd ökar också behovet av magnesium.

  För att göra det lättare. Här är tio goda skäl att säkerställa ett optimalt magnesiumintag:

   

  Nu kan du försäkra dig om ett högt upptag av magnesium med Bio-Magnesium från Pharma Nord.

  Bio-Magnesium från Pharma Nord innehåller tre olika magnesiumkällor för att säkerställa ett extra högt upptag jämfört med andra magnesiumpreparat. Bio-Magnesium produceras dessutom på ett sätt som säkerställer att tabletterna löses upp snabbt och fullständigt i magen, även hos personer med låga nivåer av magsyra. Sist, men inte minst, har effekten av Bio-Magnesium dokumenterats i vetenskapliga studier.