30-års jubileum och 20% rabatt på ett helt köp

Vi hoppas att du redan hört talas om Pharma Nord, ett av Europas ledande företag inom egenvård, kosttillskott och traditionellt växtbaserade läkemedel. För att komma ännu närmare våra kunder har vi startat en webshop, där alla på ett enkelt sätt kan läsa mer om våra produkter, prenumrera på vårt omtyckta nyhetsbrev och även beställa varor man är intresserad av.

I Sverige firar Pharma Nord 30-års jubileum, och det firar vi med ett unikt erbjudande till utvalda personer runt om i landet.

Du är en av dem!

Jubileumserbjudande:
Köp valfri vara på vår hemsida www.pharmanord.se och få 20% rabatt på ett helt köp. Ange rabattkoden: ”20%” vid köptillfället.

Dela gärna detta erbjudande till din familj och vänner!
Erbjudandet gäller under perioden 2015-xx-xx tom 2015-xx-xx

Den bakomliggande tanken med Pharma Nord är att kompensera för bristerna i den moderna kosten genom tillskott med hög biotillgänglighet och dokumenterad effekt.
Phama Nord var det första företaget att introducera coenzym Q10 på den europeiska marknaden. Produkten Bio-Qinon Q10 lanserades 1990 och har vuxit till att bli en av de ledande Q10-produkterna i hela världen. Detta är bara ett av många exempel som visar hur Pharma Nord gått i spetsen för marknaden genom att kanalisera ny kunskap till nya produkter.


Välkommen till Pharma Nord

Gilla oss på FACEBOOK
Info om Q10
Info om Selen