Sök efter

  Sökresultat

  Avsluta

  Vetenskapliga resultat uppmärksammas av hälsobranschen
  Inte mindre än tre nomineringar tilldelas Pharma Nord inför Swedish Health Awards  - en bekräftelse på det gedigna vetenskapliga arbete som ligger bakom företagets produkter. Vinnarna koras vid den stora hälso- och livsstilsgalan i november. De tre tunga kategorierna där Pharma Nords produkter nominerats är:

  Årets energiboost
  Årets hjärteprodukt
  Årets seniorprodukt


  Swedish Health Awards är den gala som också är startskottet för livsstilsmässan “Allt för hälsan” i Stockholm. Galan och mässan väntas tillsammans blir årets största hälsohändelse i Sverige med närmare 30 000 besökare. Pharma Nord kommer delta på mässan och har nu dessutom nominerats i tre ärofyllda kategorier till prisutdelningen på galan.

   

  Mer energi – på naturlig väg

  Bio-Qinon Q10 Gold är en unik formula med dokumenterat överlägset upptag i kroppen. Produkten har funnits på den svenska marknaden i snart 30 år och över 100 vetenskapliga studier dokumenterar dess biotillgänglighet, säkerhet och effekt.

  Energigivaren Bio-Qinon Q10 har nominerats i kategorin Årets energiboost och innehåller utöver coenzym Q10 även vitamin C. Vitamin C bidrar till att minska trötthet och utmattning.
   

  Baserad på vetenskaplig forskning

  Produkten SelenoQ10 innehåller coenzym Q10 i form av Bio-Qinon Q10 och selen i form av den patenterade organiska selenjästen SelenoPrecise.
  Selen bidrar till immunsystemets normala funktion och till skydd mot oxidativ stress. Preparatet användes i den banbrytande svenska studien KiSel-10 där bland annat hjärthälsa hos äldre människor studerades.

  SelenoQ10 har nominerats i kategorin Årets hjärteprodukt.

   

  Naturligt bladextrakt som använts i århundraden

  Bio-Biloba är ett traditionellt växtbaserat läkemedel som innehåller bladextrakt från Ginkgo biloba. Ginkgo biloba är ett uråldrigt träd och dess blad har använts som huskur i århundraden. Tack vare vetenskaplig forskning som har fördjupat de underliggande mekanismerna för de aktiva Ginkgo biloba-föreningarna innehåller Bio-Biloba högkvalitativa extrakt som ger exakt samma mängd aktiva substanser i varje tablett.

  Bio-Biloba har nominerats i kategorin Årets seniorprodukt och används för behandling av långvariga symptom hos äldre människor såsom minnesbesvär, koncentrationssvårigheter, yrsel, öronsusningar och trötthetskänsla, sedan läkare konstaterat att annan allvarlig sjukdom inte föreligger.
   

  Gör din röst hörd

  Prisutdelningen sker den 9-11 november på galan och mässan. Passa på att lägga din röst på dina favoritprodukter i de olika kategorierna! Klicka här för att komma till röstningssidan.