Sök efter

  Sökresultat

  Avsluta

  Nyhet! Växtbaserad D-vitamin för immunsystemet
   

  D-Pearls Green, Pharma Nords nya veganska kosttillskott, är ett utmärkt val för personer som vill ha alla fördelar med D-vitamin och samtidigt undvika ingredienser av animaliskt ursprung. Läs mer för att ta reda på varför!

  Vitamin D har många olika funktioner i kroppen, bland annat bidrar det till normal funktion av immunsystemet. Tack vare dokumenterad absorption och hög kvalitet är Pharma Nords ordinarie D-vitamintillskott D-Pearls ett självklart val för många som vill stötta immunsystemet.

  För att även veganer och vegetarianer ska kunna ta D-vitamintillskott med högsta kvalitet har Pharma Nord utvecklat D-Pearls Green – en helt växtbaserad variant av D-Pearls baserad på banbrytande teknologi. Det som skiljer produkterna åt är källan till D-vitamin och kapslarnas sammansättning. 

   

  D-vitamin från alger

  Pharma Nords D-vitamintillskott innehåller vitamin D i form av D3, vilket är den mest biotillgängliga formen. I D-Pearls kommer D3 från lanolin, ett naturligt ämne som finns i fårull. I nya D-Pearls Green är D3 istället utvunnet från alger, vilket har visat sig vara kemiskt identisk med D-vitamin från lanolin. D-Pearls Green innehåller med andra ord kvalitativt och biotillgängligt vitamin D3 från en växtbaserad källa.

   

  Vegetabiliska kapslar

  De små, mjuka kapslarna som omsluter D-Pearls Green är baserade på växtstärkelse från grönsaker, såsom potatis, ärtor och majs. Tekniken som används för att tillverka kapslarna, PhytoCaps®, har Pharma Nord ägnat flera år till att utveckla för att kunna erbjuda veganska och helt naturliga kapslar som samtidigt lever upp till företagets strikta kvalitetskrav.

   

  Samma höga kvalitet

  Förutom att D-Pearls Green är 100 % växtbaserad, har kosttillskottet exakt samma egenskaper som vanliga D-Pearls. Alla Pharma Nords produkter har dokumenterad kvalitet och tillverkas under dansk farmaceutisk kontroll, och D-Pearls Green är inget undantag.