Sök efter

  Sökresultat

  Avsluta

  Sommar och semester innebär extra mycket tid till lust och närhet
  Hjälp lusten på traven med kosttillskott av hög kvalité från Pharma Nord för både mannen och kvinnan.

  Lady Prelox

  • Exklusivt för kvinnor som vill ha mer
  • Naturliga ingredienser
  • Stöds av vetenskapen

  Fler och fler kvinnor känner hur stressen i modern livsstil tömmer energin och gör det svårt att slappna av. Aktiva substanser i Lady Prelox stöder ett normalt blodomlopp (Pycnogenol), samtidigt som de bidrar till att minska trötthet och utmattning (vitamin C). En av de saker som verkligen betyder något när det gäller att njuta av ett aktivt sexliv är god tillgång på syre och näringsämnen för att stöda normala funktioner i alla delar av kroppen.

  Lady Prelox innehåller en helt ny formula avsedd för kvinnor med en önskan om pirrande spänning som får dem att känna sig levande. Detta kliniskt testade kosttillskott kombinerar det patenterade Pycnogenol-extraktet (franska Pinus maritima) med Rosvita® samt de två aminosyrorna L-arginin och L-citrullin.


  Prelox - Populärt kosttillskott för Män

  Prelox är ett populärt tillskott för Män, särskilt medelålders och äldre. De aktiva substanserna i Pycnogenol bidrar till att bibehålla en god blodcirkulation. Ett väl fungerande flöde av blod och syre till alla delar av kroppen är av stor betydelse för normal hälsa och välbefinnande och för bibehållande av olika kroppsfunktioner.
  Prelox är ett kliniskt testat kosttillskott för män. Det kombinerar de naturligt förekommande ingredienserna L-arginin aspartat, taurin och Pycnogenol. Pycnogenol är ett patenterat extrakt framställt av barken från fransk strandtall, (Pinus pinaster). L-arginin och taurin är båda aminosyror. L-arginin är en essentiell aminosyra, som även återfinns i en mängd olika livsmedel. Dock kan vissa omständigheter kräva ett ökat intag i kompletterande form. Taurin är en icke-essentiell aminosyra, vilket betyder att kroppen under normala omständigheter kan syntetisera ämnet.