Sweden | Select other Country

Fri frakt

Pharma Nord hälsar dig som medlem i SFKM

Varmt välkommen till höstens inspirerande kvällsföreläsningar!


Föreläsningarna är helt kostnadsfria och vi bjuder på lättare förtäring och fika. Alla deltagare får med sig en goodiebag och en deltagare per ort vinner en årsförbrukning av valfritt kosttillskott från Pharma Nord. Anmäl ditt deltagande nedan senast 10 dagar innan utbildningen.

Frågor eller funderingar? Hör av dig till Hanna eller Jessica på 08-36 30 00.

Passa även på att anmäla dig till Pharma Nords digitala nyhetsbrev och samtidigt få prova en kvalitetsprodukt. Ta del av det exklusiva erbjudandet för SFKMs medlemmar längre ner på sidan. Osäker på vilken produkt du ska välja?  Här kan du läsa om alla produkterna.

       
           

Energi och livskvalitet
Utbildningen ger dig en djupdykning i cellens energiomsättning och redogör för hur du kan stödja metabolismen av näringsämnen för god livskvalitet. Hjälp dina kunder få energi på ett naturligt sätt med essentiella näringsämnen och dokumenterade produkter.

En fördjupande utbildning om krom,  coenzym Q10, selen och Pycnogenol.

I september och oktober föreläser vi i Kalmar, Växjö, Kristianstad, Borlänge, Karlstad, Strömstad, Göteborg, Visby, Uppsala, Östersund, Sundsvall, Piteå och Umeå.

   

Tyst inflammation påverkar vår hälsa – vad kan vi göra?
Jarmo Hörkkö är en uppskattad föredragshållare med lång erfarenhet inom nutrition och forskning om naturlig hälsa. Jarmo delar med sig av sin gedigna kunskap och den senaste forskningen inom området.

Essentiella näringsämnen och dokumenterade produkter har varit Pharma Nords fokus sedan starten för över 35 år sedan. Under kvällen presenteras även utvalda produkter och hur Pharma Nord säkerställer högsta kvalitet.

Föreläsningen hålls i Stockholm och Göteborg under hösten.

   
           
Program
18:30 Drop in med lättare förtäring
19:00 Föreläsningen börjar
19:45 Paus med fika
20:00 Föreläsningen fortsätter
21:00 Tack för ikväll!
   


Program 24 november
18:30 Drop in med lättare förtäring
19:00 Föreläsningen börjar
20:15 Paus med fika
20:30 Föreläsningen fortsätter
21:00 Tack för ikväll!

Program 25 och 26 november
09:00 Drop in med lättare förtäring
09:30 Föreläsningen börjar
10:45 Paus med fika
11:00 Föreläsningen fortsätter
11:30 Tack för idag!

   
           
           

 

*Villkor: Prenumerera på Pharma Nords digitala nyhetsbrev och få en kvalitetsprodukt. Erbjudandet gäller en gång per person och e-postadress t.o.m. 2020-11-30. Nyhetsbrevet skickas ut via e-post ca en gång per månad och innehåller den senaste forskningen om hälsa, inbjudningar till utbildningskvällar samt exklusiva erbjudanden. Pharma Nord skyddar din information och garanterar att du när som helst kan säga upp din prenumeration via en länk i nyhetsbrevet. Läs mer om vår integritetspolicy.