Sweden | Select other Country

Fri frakt

Stort tack för att du deltog på vårt webinar! 

Som tack för ditt deltagande bjuder Pharma Nord på ett valfritt kosttillskott, se formuläret nedan. Osäker på vilken du ska välja? Här kan du läsa om alla produkter

Vi strävar efter att ligga i framkant både när det gäller att utveckla högklassiga kvalitetsprodukter och att förmedla information och utbilda om våra produkter. Vi tar tacksamt emot synpunkter och förslag som hjälper oss till förbättring. 
Fyll i utvärderingsenkäten nedan och var med i tävlingen om en årsförbrukning av ett valfritt kosttillskott från Pharma Nord. 

Tävlingsvillkor: Tävlingen arrangeras av Pharma Nord / Pharma Hus AB. Genom att delta i tävlingen accepteras tävlingsvillkoren. Tävlingen pågår den 10 juni 2020. Det är endast möjligt att delta i tävlingen en gång per person. Det finns en (1) vinst och vinnaren utses bland dem som svarat rätt på tävlingsfrågan och fyllt i utvärderingsenkäten. Vinsten består av ett års förbrukning av ett valfritt kosttillskott från Pharma Nord. Vinnaren kontaktas via e-post senast 12 juni 2020 och presenteras med för- och efternamn samt ort på denna sida.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Pharma Nord på 08-36 30 00 eller info@pharmanord.se


Tävlingen om en årsförbrukning är nu avslutad och vinnaren utsedd. 


Ett stort grattis till Ingela Carlberg i Solna.

Tack till alla er som deltog i webinaret och fyllde i utvärderingsenkäten!

Rätt svar på tävlingsfrågan finns presenterad nedan:

Alla Pharma Nords produkter tillverkas under farmaceutisk kontroll. Hur många publicerade studier har hittills genomförts med Pharma Nords produkter?
Svar: Över 350 studier.