Sök efter

  Sökresultat

  Avsluta

   

   

  Pharma Nord är en stolt samarbetspartner till Cancer- och allergifonden och stödjer fondens ändamålsarbete till forskning och behövande genom att skänka en del av våra försäljningsintäkter. Fem kronor per försåld ask SelenoPrecise, Pharma Nords patenterade selenjäst, går oavkortat till Cancer- och allergifonden. Läs mer om SelenoPrecise här.

  Kosttillskott med dokumenterad kvalitet

  Pharma Nord har i över 35 år arbetat med att utveckla och tillverka vetenskapligt välgrundade kosttillskott baserade på optimal biotillgänglighet, säkerhet och dokumentation. Alla Pharma Nords produkter tillverkas enligt farmaceutiska riktlinjer i vår egen produktionsanläggning i Danmark.

  Få 25 % rabatt på hela sortimentet

  Med detta unika erbjudande kan du som har gett en gåva till Cancer- och allergifonden köpa Pharma Nords högkvalitativa kosttillskott till ett rabatterat pris. Du beställer i vår webbshop och produkterna levereras till dig helt fraktfritt. Erbjudandet gäller för 25 % rabatt på hela Pharma Nords sortiment och du kan nyttja det så många gånger du vill.

  Genom att klicka på denna rabattlänk kommer du direkt till webbshoppen och kan se hur mycket du sparar med detta exklusiva erbjudande via Cancer- och allergifonden. Om du registrerar dig som användare sparas rabatten till ditt konto, då kan du gå direkt till www.pharmanord.se och logga in nästa gång du vill handla.

   

   

   

  Så här beställer du:

  Genom att klicka på denna rabattlänk kommer du direkt till webbshoppen och ser hur mycket du sparar med den exklusiva rabatten via Cancer- och allergifonden.

  Innan du betalar behöver du registrera dig som användare. Du väljer själv ditt användarnamn och lösenord.

  Nästa gång du vill handla kan du gå direkt till www.pharmanord.se och logga in i webbshoppen. Du får då automatiskt din exklusiva rabatt när du loggar in.