Sweden | Select other Country

Fri frakt

Med detta unika erbjudande kan du köpa högkvalitativa kosttillskott baserade på vetenskaplig dokumentation till ett rabatterat pris. Du beställer via vår webbshopp och produkterna levereras helt fraktfritt till dig. Erbjudandet gäller på hela Pharma Nords sortimentet och du kan nyttja det så många gånger du vill.

Pharma Nord är en stolt samarbetspartner till Cancer- och Allergifonden och stödjer fondens ändamålsarbete till forskning och behövande genom att skänka en summa per försåld ask av två av våra produkter. Fem kronor per försåld ask SelenoPrecise och och tio kronor per försåld ask Bio-Pycnogenol går oavkortat till Cancer- och Allergifonden. Du kan läsa mer om dessa produkter nedan.

Patenterad selenjäst med hög biotillgänglighet på 89% - för immunsystemets normala funktion

SelenoPrecise är små, runda vita tabletter med 200 mikrogram selen i form av Pharma Nords patenterade selenjäst som innehåller biotillgängligt organiskt selenometionin och fler än 20 andra organiskt bundna selenföreningar.

Selen är ett essentiellt spårämne som stödjer en rad selenoproteiner och selenberoende enzymer som är viktiga för hälsa och välbefinnande. Selen bidrar till sköldkörtelns och immunsystemets normala funktion samt till bibehållandet av normalt hår och naglar och till normal spermatogenes.

SelenoPrecise är ett av de mest dokumenterade selenpreparaten när det gäller stabilitet, säkerhet och absorption. Mer än 75 publicerade vetenskapliga studier intygar kvaliteten, den stabila selenhalten, den höga biotillgängligheten och säkerheten för SelenoPrecise. Det här gör preparatet till en extremt väldokumenterad selenkälla. Det är också den främsta anledningen till att SelenoPrecise fortsätter användas i vetenskapliga studier och forskningsprojekt världen över.

 • Varje tablett innehåller 200 µg av den väldokumenterade och patenterade selenjästen SelenoPrecise
 • För ett normalt fungerande immunsystem
 • Dokumenterad stabil biotillgänglighet på 89% för varje batch
 • Vetenskapligt dokumenterad i över 75 studier
   

En naturlig antioxidant från fransk strandtall

Varje tablett Bio-Pycnogenol innehåller 40 mg av ett patenterat extrakt från barken på den franska strandtallen (Pinus pinaster). Bio-Pycnogenol innehåller en unik blandning av vattenlösliga naturligt förekommande bioflavonoider och fruktsyror, varav flera också är kraftfulla antioxidanter. Bio-Pycnogenol är ett kosttillskott som stödjer en bra blodcirkulation i kroppen.

Extraktet Pycnogenol görs från barken på den franska strandtallen med det latinska namnet Pinus pinaster. Pycnogenol har funnits på marknaden i mer än 40 år och ämnet har undersökts i ett stort antal vetenskapliga studier.

 • Innehåller hälsosamma bioflavonoider
 • Bidrar till att bibehålla en normal blodcirkulation
 • Bidrar till att skydda cellerna från oxidativ skada
 • 40 mg standardiserat, patenterat extrakt i varje tablett
 • Kliniskt dokumenterad
   

 

 

Så här beställer du:

Genom att klicka på denna rabattlänk kommer du direkt till webbshoppen och ser hur mycket du sparar med den exklusiva rabatten via Cancer- och Allergifonden.
Innan du betalar behöver du registrera dig som användare. Du väljer själv ditt användarnamn och lösenord.

Nästa gång du vill handla kan du gå direkt till www.pharmanord.se och logga in i webbshoppen. Du får då automatiskt din exklusiva rabatt när du loggar in.

Till första sidan

Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför vetenskapligt välgrundade kosttillskott och läkemedel baserade på optimal biotillgänglighet, säkerhet och dokumentation.

Adress 

Pharma Nord
Box 8134
Spånga
Sverige

Öppettider 

Måndag - torsdag: 8.30 - 17.00
Fredag: 9.00 - 15.00

 

Tlf: (+46) 08-36 30 00  Fax: (+46) 87 60 97 20   

         
Master card logoVisa Card
Postnord logo
Klicka här för att kontrollera om webbplatsen är laglig