Sök efter

  Sökresultat

  Avsluta

  Med detta unika erbjudande kan du köpa högkvalitativa kosttillskott baserade på vetenskaplig dokumentation till ett rabatterat pris. Du beställer via vår webbshopp och produkterna levereras helt fraktfritt till dig. Erbjudandet gäller på hela Pharma Nords sortimentet och du kan nyttja det så många gånger du vill.

  Pharma Nord är en stolt samarbetspartner till Cancer- och Allergifonden och stödjer fondens ändamålsarbete till forskning och behövande genom att skänka en summa per försåld ask av en av våra produkter. Fem kronor per försåld ask SelenoPrecise går oavkortat till Cancer- och Allergifonden. Du kan läsa mer om produkten nedan.

  Patenterad selenjäst med hög biotillgänglighet på 89% - för immunsystemets normala funktion

  SelenoPrecise är små, runda vita tabletter med 200 mikrogram selen i form av Pharma Nords patenterade selenjäst som innehåller biotillgängligt organiskt selenometionin och fler än 20 andra organiskt bundna selenföreningar.

  Selen är ett essentiellt spårämne som stödjer en rad selenoproteiner och selenberoende enzymer som är viktiga för hälsa och välbefinnande. Selen bidrar till sköldkörtelns och immunsystemets normala funktion samt till bibehållandet av normalt hår och naglar och till normal spermatogenes.

  SelenoPrecise är ett av de mest dokumenterade selenpreparaten när det gäller stabilitet, säkerhet och absorption. Mer än 75 publicerade vetenskapliga studier intygar kvaliteten, den stabila selenhalten, den höga biotillgängligheten och säkerheten för SelenoPrecise. Det här gör preparatet till en extremt väldokumenterad selenkälla. Det är också den främsta anledningen till att SelenoPrecise fortsätter användas i vetenskapliga studier och forskningsprojekt världen över.

  • Varje tablett innehåller 200 µg av den väldokumenterade och patenterade selenjästen SelenoPrecise
  • För ett normalt fungerande immunsystem
  • Dokumenterad stabil biotillgänglighet på 89% för varje batch
  • Vetenskapligt dokumenterad i över 75 studier

   

   

   

  Så här beställer du:

  Genom att klicka på denna rabattlänk kommer du direkt till webbshoppen och ser hur mycket du sparar med den exklusiva rabatten via Cancer- och Allergifonden.
  Innan du betalar behöver du registrera dig som användare. Du väljer själv ditt användarnamn och lösenord.

  Nästa gång du vill handla kan du gå direkt till www.pharmanord.se och logga in i webbshoppen. Du får då automatiskt din exklusiva rabatt när du loggar in.