Sök efter

  Sökresultat

  Avsluta

  För att stödja de övriga avdelningarna i verksamheten söker Pharma Nord nu en serviceinriktad och driven kundtjänst- och administrativ assistent med passion för hälsa och nutrition. Vår nya medarbetare kommer att ingå i vårt svenska team, med säte i Stockholm (Spånga), och även ha ett nära samarbete med flera olika avdelningar på det danska huvudkontoret. 

  Vi söker en medarbetare med stor social kompetens och förmåga att skapa förtroende, som kommer ha kontakt med våra kunder och intressegrupper via telefon och mejl. Personen vi söker behöver vara prestigelös och kommer ta aktiv del i det dagliga arbetet med de varierande arbetsuppgifter som förekommer i en mindre organisation. Vi söker en medarbetare som arbetar bra i team och samtidigt är trygg i sig själv, kan fatta beslut och arbeta självständigt. Företaget präglas av en härlig kultur med stark teamkänsla där man hjälps åt för att nå de gemensamma målen.

  Pharma Nord är en ledande utvecklare och tillverkare av unika näringstillskott och läkemedel - baserade på vetenskaplig forskning. Produkterna utvecklas kontinuerligt och testas i samarbete med internationella universitet och forskare. Att kunna flytande svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten.

  Arbetsbeskrivning

  • Besvara inkommande telefonsamtal och sköta telefonväxeln
  • Kundservice och säljsupport både via mejl och telefon
  • Orderhantering och utskick av marknadsmaterial
  • Kontorsadministration och fakturahantering
  • Dagliga rutiner som in- och utgående posthantering
  • Stötta olika marknadsaktiviteter som t ex tävlingar, mässor och event


  Kvalifikationer

  Vi söker en utåtriktad och företagsam medarbetare som kan ta en aktiv roll i kundtjänstarbetet och ansvara över telefonhantering och administrativa arbetsuppgifter. Rätt person för tjänsten är prestigelös, initiativtagande och har ett strukturerat arbetssätt med god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet snarare än särskild utbildning, önskvärt är dock professionell kunskap inom nutrition och ett stort intresse för hälsosam livsstil. Tidigare erfarenhet från serviceinriktade roller eller kundservice är önskvärt men ej ett krav. 

  Vi erbjuder

  • En tjänst i en internationell verksamhet med fokus på väldokumenterade produkter
  • Personliga och professionella utvecklingsmöjligheter
  • En spännande vardag i en dynamisk verksamhet med dedikerade kollegor


  Ansökan
  Ansökan och CV mejlas till info@pharmanord.se med "Kundtjänst- och administrativ assistent" i ämnesraden. Tjänsten önskas tillsättas snarast varpå urval och intervjuer sker löpande.

  För mer information om tjänsten är du välkommen till att kontakta Jessica Glimmra, Commercial Manager, på tfn 0766 32 85 19.

  Pharma Nord har i över 35 år arbetat med att utveckla kosttillskott och naturliga läkemedel baserade på dokumentation och forskning. Hittills har Pharma Nord bidragit till publiceringen av mer än 350 vetenskapliga artiklar i internationella tidskrifter. Med hjälp av denna omfattande forskning kan vi ge konsumenterna inblick i de hälsofrämjande effekterna av våra produkter.

  Coenzym Q10, selen och glukosamin är alla goda exempel på näringsämnen som genom riktad forskning har gått från hälsokost till att även omfatta evidensbaserade läkemedel. Dessa är näringsämnen som är viktiga för alla människor, och som ingår i livsviktiga biologiska processer i kroppen.