Sweden | Select other Country

Fri frakt

- med utvecklingspotential

 

Pharma Nord är en av Europas ledande utvecklare och tillverkare av unika läkemedel och kosttillskott, baserat på vetenskaplig forskning. Produkterna utvecklats kontinuerligt och testas i samarbete med internationella universitet och forskare.

Pharma Nord Sverige söker en försäljningsansvarig, som kan bidra till att utforma och genomföra företagets olika marknadsaktiviteter. Vår nya medarbetare ska vara intresserad av hälsa och ha ambitionen och viljan att utvecklas med företaget.

I nära samarbete med ledningen på det danska huvudkontoret blir din uppgift att etablera ett starkt nätverk av återförsäljare, som utgör kärnan i Pharma Nords försäljning av högkvalitativa kosttillskott och läkemedel.
 

Ansvar och arbetsuppgifter

  • Ledning och utveckling av interna och externa konsulter
  • Utbildning och kundservice gentemot sjukvårds- och hälsopersonal
  • Marknadsplanering och rapportering
  • Daglig kontakt med grossister, butikskedjor samt fristående apotek och hälsokostbutiker
  • Implementering av företagets kommunikationsstrategi, inklusive digital marknadsföring och utökande av företagets konsumentdatabas
     

Kvalifikationer
Vi söker dig som är energisk och entusiastisk och har ett strukturerat arbetssätt. Du har erfarenhet inom försäljning och marknadsföring av nischade produkter utvecklade för fackhandeln, och har förmågan att skapa resultat genom kundkvällar, informationsseminarier och liknande evenemang. Du har ett starkt personligt intresse för en hälsosam och aktiv livsstil.

Arbetet kräver utmärkt kommunikations- och samarbetsförmåga. I gengäld kommer det finnas stora utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt för rätt person.

Pharma Nord erbjuder ett utmanande och spännande arbete i en avslappnad atmosfär med trevliga och dedikerad kollegor. Pharma Nord har ambitiösa tillväxt- och utvecklingsplaner för den svenska marknaden, där kontoret för närvarande består av fyra anställda.

Ansökan
Skicka din skriftliga ansökan tillsammans med CV och annan relevant information till:
Pharma Nord, Sadelmagervej 30-32, DK-7100 Vejle, Danmark senast 18 februari 2019. Märk kuvertet "Sales Manager, Sweden".

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Michael Svarrer, telefon: +45 75857400.

 

Pharma Nord är en av Europas ledande tillverkare av kosttillskott och läkemedel baserade på vetenskaplig forskning och som ständigt följer den senaste forskningen inom området. På detta sätt kan vi erbjuda produkter med tonvikt på biotillgänglighet, kvalitet, säkerhet och dokumentation. Produkterna utvecklas kontinuerligt och testas i samarbete med internationella universitet och forskare.
 
Pharma Nord är ett privatägt aktiebolag med huvudkontor och produktionsanläggningar i Danmark. Härifrån har Pharma Nord ett stort operativt område; produkterna finns representerade i Europa, Mellanöstern och på de snabbt växande marknaderna i Asien och USA genom 25 dotterbolag och 20 samarbetspartners.

Hittills har Pharma Nords produkter dokumenterats i fler än 300 vetenskapliga studier som publicerats i internationella tidskrifter. Med hjälp av denna omfattande forskning kan vi ge konsumenterna inblick i de hälsofrämjande effekterna av våra produkter.