Sweden | Select other Country

Fri frakt

Pharma Nord hälsar dig som medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Varmt välkommen till Pharma Nords webinars och föreläsningar!


Pharma Nord arrangerar regelbundet webinars och föreläsningar runt om i Sverige med fokus på den senaste forskningen om essentiella näringsämnen och vetenskapligt dokumenterade kosttillskott. 
Håll dig uppdaterad om aktuella webinars och föreläsningar genom att anmäla dig till Pharma Nords digitala nyhetsbrev för fackutbildad personal och få samtidigt prova en kvalitetsprodukt. Ta del av det exklusiva erbjudandet för medlemmar i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund längre ner på sidan. Osäker på vilken produkt du ska välja?
Här kan du läsa om alla produkterna.

Både webinars och föreläsningar är kostnadsfria.

       
           

Aktuella webinars

Essentiella fettsyror - varför är de så viktiga och hur får vi ett bra upptag?

Måndag 15 mars kl 19.00
Tisdag 16 mars kl 08.00
Anmäl ditt deltagande här

Energi och rörlighet genom hela livet - vad är optimal näring för muskler, leder och benhälsa?
Måndag 22 mars kl 19.00
Tisdag 23 mars kl 08.00
Anmäl ditt deltagande här

   

Aktuella föreläsningar

Tyst inflammation påverkar vår hälsa – vad kan vi göra?
Jarmo Hörkkö är en uppskattad föredragshållare med lång erfarenhet inom nutrition och forskning om naturlig hälsa. Jarmo delar med sig av sin gedigna kunskap och den senaste forskningen inom området.

Essentiella näringsämnen och dokumenterade produkter har varit Pharma Nords fokus sedan starten för över 35 år sedan. Under kvällen presenteras även utvalda produkter och hur Pharma Nord säkerställer högsta kvalitet.

Datum och orter för 2021 är inte fastställt ännu på grund av rådande restriktioner. Inbjudan till föreläsningen går ut via mejl ca 1 månad innan föreläsningen.

   

 

*Villkor: Prenumerera på Pharma Nords digitala nyhetsbrev och få en kvalitetsprodukt. Erbjudandet gäller en gång per person och e-postadress t.o.m. 2021-03-31. Nyhetsbrevet skickas ut via e-post ca en gång per månad och innehåller den senaste forskningen om hälsa, inbjudningar till utbildningskvällar samt exklusiva erbjudanden. Pharma Nord skyddar din information och garanterar att du när som helst kan säga upp din prenumeration via en länk i nyhetsbrevet. Läs mer om vår integritetspolicy.