Sweden | Select other Country

Fri frakt


Just nu har du som terapeut en unik möjlighet att prenummerera på Pharma Nords nyhetsbrev och samtidigt få prova en kvalitetsprodukt med vetenskaplig dokumentation i ryggen. Fyll i formuläret nedan för att ta del av erbjudandet*.

Osäker på vilken produkt du ska välja? 

Här kan du läsa om alla produkterna.
 

Du som terapeut är dessutom välkommen till vårens inspirerande kvällsföreläsningar med Pharma Nord! Anmäl ditt deltagande i formuläret nedan.

I vår kommer vi till Piteå, Umeå, Östersund, Sundsvall och Göteborg.
Utbildningen ger dig en djupdykning i cellens energiomsättning och redogör för hur du kan stödja metabolismen av näringsämnen för god livskvalitet. Hjälp dina kunder få energi på ett naturligt sätt med essentiella näringsämnen och dokumenterade produkter.
Föreläsningarna är helt kostnadsfria och vi bjuder på lättare förtäring och fika. Alla deltagare får med sig en goodiebag. En deltagare på varje ort vinner en årsförbrukning av valfritt kosttillskott från Pharma Nord.

Kvällens program

18.30 Drop in med lättare förtäring
19.00 Föreläsningen börjar
19.45 Paus med fika
20.00 Föreläsningen fortsätter
21.00 Tack för ikväll!

Frågor eller funderingar? Välkommen att höra av dig till oss på 08-36 30 00

*Villkor: Prenumerera på Pharma Nords digitala nyhetsbrev och få en kvalitetsprodukt. Erbjudandet gäller en gång per person och e-postadress t.o.m. 2020-04-30. Nyhetsbrevet skickas ut via e-post ca en gång per månad och innehåller den senaste forskningen om hälsa, inbjudningar till utbildningskvällar samt exklusiva erbjudanden. Pharma Nord skyddar din information och garanterar att du när som helst kan säga upp din prenumeration via en länk i nyhetsbrevet. Läs mer om vår integritetspolicy.