Sweden | Select other Country

Fri frakt


Just nu har du som terapeut en unik möjlighet att prenummerera på Pharma Nords nyhetsbrev och samtidigt få prova en kvalitetsprodukt med vetenskaplig dokumentation i ryggen. Fyll i formuläret nedanför att ta del av erbjudandet*.

Osäker på vilken produkt du ska välja? Här kan du läsa om alla produkterna.

Du som terapeut är dessutom välkommen till höstens inspirerande kvällsföreläsningar med Pharma Nord! Anmäl ditt deltagande i formuläret nedan.

I höst kommer vi till Luleå, Östersund, Sundsvall, Kalmar, Växjö, Kristianstad, Örebro, Borlänge, Karlstad, Uppsala och Visby.
Föreläsningarna är helt kostnadsfria och vi bjuder på lättare förtäring och fika. Alla deltagare får med sig en goodiebag. En deltagare på varje ort vinner en årsförbrukning av valfritt kosttillskott från Pharma Nord.

Kvällens program

18.30 - Drop in med lättare förtäring

19.10 - Livsnödvändig näring för hälsan

Essentiella näringsämnen är grunden till kroppens vitala funktioner. Pharma Nords sortiment är sedan starten baserat på forskning för att optimera intag av de ämnen som kroppen behöver. Dessutom – genomgång av produktnyheter.

19.45 - Paus med fika

20.00 - Selenhalten i Sveriges jordbruksmarker är låg

Selen är essentiellt för både sköldkörteln, immunsystemet samt fertiliteten och intagen är låga i Sverige. Föreläsningen ger dig djupgående kunskaper om selen och presenterar den senaste forskningen


Frågor eller funderingar? Välkommen att höra av dig till oss på 08-36 30 00

*Villkor: Prenumerera på Pharma Nords digitala nyhetsbrev och få en kvalitetsprodukt. Erbjudandet gäller en gång per person och e-postadress t.o.m. 2019-12-31. Nyhetsbrevet skickas ut via e-post ca en gång per månad och innehåller den senaste forskningen om hälsa och näring samt exklusiva erbjudanden. Pharma Nord skyddar din information och garanterar att du när som helst kan säga upp din prenumeration via en länk i nyhetsbrevet. Nyhetsbrevet är helt kostnadsfritt. Läs mer om vår integritetspolycy.