Sweden | Select other Country

Fri frakt

- till vårt säljkontor i Stockholm


För att stödja och expandera försäljningen av Pharma Nords produkter på den svenska marknaden söker vi nu en strukturerad och kreativ marknadskoordinator. Du kommer få en koordinerande roll i en verksamhet som är i stor tillväxt. Företaget präglas av en härlig kultur med stark teamkänsla där man hjälps åt för att nå de gemensamma målen.
 

Om tjänsten

Som marknadskoordinator på Pharma Nord kommer du att arbeta med att skapa värde för andra människor genom att hjälpa till med att sprida vårt budskap om våra unika produkter och hälsa. Med nära samarbete med den danska marknadsavdelningen och kollegorna på det svenska kontoret kommer du arbeta med fler olika typer av marknadsmaterial. Personen vi söker behöver vara prestigelös och kommer även ta aktiv del i det dagliga arbetet med de varierande arbetsuppgifter som förekommer i en mindre organisation.

Arbetsuppgifter

  • Bearbeta och översätta texter. 
  • Beställa och bearbeta olika marknadsmaterial t ex annonser, foldrar och banners.
  • Stötta olika marknadsaktiviteter som t ex tävlingar, mässor och event.
  • Konsumentkontakt både via mejl och telefon.
  • Orderhantering och utskick av marknadsmaterial till återförsäljare.

 

Kvalifikationer

Erfarenhet av liknande roller samt branschkunskap är meriterande. Rätt person för tjänsten är kreativ, initiativtagande samt har ett strukturerat och målfokuserat arbetssätt med god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet snarare än särskild utbildning. Önskvärt är dock professionell kunskap inom nutrition och ett stort intresse för hälsosam livsstil. En förutsättning för tjänsten är att kunna flytande svenska och engelska i tal och skrift. 

 

Vi erbjuder:

  • En tjänst i en international verksamhet med fokus på väldokumenterade produkter.
  • Goda personliga och professionella utvecklingsmöjligheter.
  • En spännande vardag i en dynamisk verksamhet med dedikerade kollegor.

 

Ansökan

Ansökan och CV skickas per brev till Pharma Nord, Box 8134, 163 08 Spånga, märk kuvertet "Marketing Coordinator". Tjänsten önskas tillsättas snarast varpå urval och intervjuer sker löpande.

För mer information om tjänsten är du välkommen till att kontakta Jessica Glimmra, Nordic Comminucations Manager, på telefon 0766 32 85 19.


Pharma Nord är en av Europas ledande tillverkare av kosttillskott och läkemedel baserade på vetenskaplig forskning och som ständigt följer den senaste forskningen inom området. På detta sätt kan vi erbjuda produkter med tonvikt på biotillgänglighet, kvalitet, säkerhet och dokumentation. Produkterna utvecklas kontinuerligt och testas i samarbete med internationella universitet och forskare.

Pharma Nord är ett privatägt aktiebolag med huvudkontor och produktionsanläggningar i Danmark. Härifrån har Pharma Nord ett stort operativt område; produkterna finns representerade i Europa, Mellanöstern och på de snabbt växande marknaderna i Asien och USA genom 25 dotterbolag och 20 samarbetspartners.

Hittills har Pharma Nords produkter dokumenterats i fler än 300 vetenskapliga studier som publicerats i internationella tidskrifter. Med hjälp av denna omfattande forskning kan vi ge konsumenterna inblick i de hälsofrämjande effekterna av våra produkter.