Sök efter

  Sökresultat

  Avsluta

  Det går inte längre att anmäla sig till detta event.
  Vänligen ring Pharma Nord 08-36 30 00 vid frågor.

   

  Pharma Nord ställer ut på Allt för Hälsan-mässan 9-11 november och i samband med det bjuder vi in till VIP-lunch för dig som återförsäljare av våra produkter.

  Exklusivt för dig som återförsäljare
  Du bjuds på mingellunch med ett inspirerande föredrag samt inträde till mässan, exklusivt för dig som återförsäljare. Alla deltagare får med sig en välfylld goodiebag och inköpserbjudande. Under lunchen kan du också delta i en tävling där du har chans att vinna fina priser.

  VIP-lunch med Pharma Nord
  När: Söndag 11 november kl 11.30 – 13.00.
  Var: Konferensrum K13 i anslutning till Allt för Hälsan-mässan på Stockholmsmässan i Älvsjö.

  Möt selenexperten
  Professor Mikael Björnstedt finns på plats under lunchen och berättar kort om sin forskning med selen samt svarar gärna på frågor. Efter lunchen kl 13.30 håller Mikael ett längre föredrag på Kunskapsscenen Därför behöver du vitaminer, mineraler och antioxidanter som vi varmt rekommenderar.

  VIP-lunchen är kostnadsfri och vi behöver din anmälan senast 2 november. När anmälan är gjord skickas entrébiljett (värde 190:-) till dig via mejl.

  OBS! Begränsat antal platser.

  Vi ser fram emot att träffa dig!

  Vänliga Hälsningar
  Pharma Nord

  Om du har frågor eller funderingar, hör av dig till Lena Andersson på 0735-15 68 22 eller mejl landersson@pharmanord.com

  *Du får ett bekräftelsemail av oss. Nyhetsbrev inom kosttillskott och hälsa sänds ut av Pharma Nord via e-post. Pharma Nord skyddar din information och garanterar att du kan avsluta prenumerationen på nyhetsutskicken när som helst via en länk i nyhetsbrevet.