Sweden | Select other Country

Fri frakt

Säljande kundvårdare med passion för hälsa och nutrition

- till vårt säljkontor i Stockholm


För att stödja och expandera försäljningen av Pharma Nords produkter på den svenska marknaden söker vi nu en utåtriktad, företagsam säljande kundvårdare med en passion för hälsa och nutrition som kan ta en aktiv roll i försäljningsarbetet. Du besitter en stor social kompetens och har en förmåga att på kort tid skapa förtroende. Tjänsten ingår i vårt svenska team där ditt arbetsområde blir ute på fältet med rapportering till Sales Manager.

 

Arbetsbeskrivning

 • Upprätthålla och utveckla samarbetet med befintliga och nya kunder inom hälsofackhandeln och apotek genom regelbundna relationsskapande besök.
 • Säkerställa att Pharma Nords produktsortiment har optimal hyllposition och hantera ordertagning vid besök.
 • Planera och följa upp marknadsaktiviteter på butiksnivå.
 • Informera om och utöka förståelsen för våra vetenskapsbaserade kosttillskott och läkemedel.
 • Månadsvis rapportera till Sales Manager.
 • Geografiskt arbetsområde är hela Sverige, primärt med bil.
   

Kvalifikationer
Erfarenhet av liknande roller samt branschkunskap är meriterande. Rätt person för tjänsten är prestigelös, initiativtagande och har ett strukturerat arbetssätt med god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet snarare än särskild utbildning. Önskvärt är dock professionell kunskap inom nutrition och ett stort intresse för hälsosam livsstil. En förutsättning för tjänsten är att kunna flytande svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav.


Vi erbjuder

 • Ett arbete i ett internationellt företag med fokus på väldokumenterade produkter.
 • Goda personliga och professionella utvecklingsmöjligheter.
 • En spännande vardag i en dynamisk verksamhet med dedikerade kollegor.


Kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Jessica Glimmra på telefon 0766 32 85 19.

 

Ansökan
Ansökan och CV skickas per brev till Pharma Nord, Box 8134, 163 08 Spånga, märk kuvertet "Customer and Sales representative". Tjänsten önskas tillsättas snarast varpå urval och intervjuer sker löpande.

 

Pharma Nord är en av Europas ledande tillverkare av kosttillskott och läkemedel baserade på vetenskaplig forskning och som ständigt följer den senaste forskningen inom området. På detta sätt kan vi erbjuda produkter med tonvikt på biotillgänglighet, kvalitet, säkerhet och dokumentation. Produkterna utvecklas kontinuerligt och testas i samarbete med internationella universitet och forskare.
Pharma Nord är ett privatägt aktiebolag med huvudkontor och produktionsanläggningar i Danmark. Härifrån har Pharma Nord ett stort operativt område; produkterna finns representerade i Europa, Mellanöstern och på de snabbt växande marknaderna i Asien och USA genom 25 dotterbolag och 20 samarbetspartners.
Hittills har Pharma Nords produkter dokumenterats i fler än 300 vetenskapliga studier som publicerats i internationella tidskrifter. Med hjälp av denna omfattande forskning kan vi ge konsumenterna inblick i de hälsofrämjande effekterna av våra produkter.