Sök efter

  Sökresultat

  Avsluta

  Pharma Nord Sverige söker en marknadsassistent med erfarenhet av Facebook och andra sociala medier till ett föräldrarvikariat. Det är meriterande om du kunskap av Google optimering och uppdatering av hemsidor. Vår IT, Web och marknadsavdelning producerar allt material, denna finns i Danmark. Du kommer få en koordinerad roll i en verksamhet som är i stor tillväxt. Det finns stora möjligheter till tillsvidareanställning efter vikariatet.


  Arbetsuppgifter

  Som marknadsassistent på Pharma Nord Sverige kommer du att arbeta med att skapa värde för andra människor i form av att hjälpa till med att sprida vårt budskap om våra unika produkter och hälsokost. Vi använder kontinuerligt broschyrer, annonser etc. som du skal koordinera tillsammans med försäljningschefen och den danska marketingavdelningen. Vi förväntar att du med stor självständighet kan ta hand om våra Facebook och Instagram konton med riktlinjer från Sales Manager och web avdelningen i Danmark. Vi är en mindre enhet och personen vi söker ska vara prestigelös och beredd att hjälpa till med andra uppgifter som förekommer i en mindre organisation.


  Att börja arbeta hos oss

  • Tjänsten som marketingkoordinator påbörjas med en genomarbetad introduktion i flera steg. Företaget präglas av en härlig kultur med stark teamkänsla där man hjälps åt för att nå de gemensamma målen.
  • Denna tjänst passar dig som har ett stort utvecklingsfokus och driv i dig själv. Du kommer att få alla verktyg som krävs för att lyckas och växa i din yrkesroll. Pharma Nord kommer att investera mycket i dig som person vilket ger dig en stor möjlighet att utvecklas.

   

  Dina kvalifikationer

  • Förmåga att kunna arbeta strukturerat och mål fokuserat
  • Mycket kreativ
  • Med fördel har arbetat med detta i en roll tidigare, men detta är inget krav
  • Vi har inget krav till utbildning erfarenhet räknas högt
  • Har en god omvärldskontroll och intresse för hälsokost och en hälsosam livsstil
  • Utan hinder arbetar strukturerat i CRM-system
  • Bra kunskaper i engelska och svenska, att förstå danska är en merit


  Vi erbjuder

  • Ett jobb i en international verksamhet med fokus på dokumenterade produkter
  • Goda personliga och kompetensutvecklande möjligheter
  • Stort nätverk i en organisation med många duktige kolleger


  Kontakt

  För mer information om jobbet är du välkommen till att kontakta Försäljningschef Johnny Ibsen på telefon 08 445 73 84 eller 076 341 57 55.


  Ansökning

  Skriftlig ansökning och CV skickas med märke ”MA” till Pharma Nord, Box 8134, S-163 08. Vi vill tillsätta denna tjänst snarast. Anställningssamtal kommer att hållas löpande. Tjänsten är ett vikariat med möjligheter till tillsvidare anställning.

   

     Danska Pharma Nord med huvudkontor i Vejle och fabrik i Vojens har 35 års erfarenhet med att utveckla kosttillskott och förebyggande läkemedel baserat på dokumentation och forskning. Fram till idag har Pharma Nord förekommit i fler än 300 vetenskapliga artiklar i tidskrifter. Med hjälp av ett omfattat forskningsarbete kan vi ge våra konsumenter fakta och resultat av produkterna.
  Coenzym Q10, selen och glukosamin är alla bra exempel på näringsämnen, som via riktad forskning har gått från ”hälsokost” till ett väldokumenterat läkemedel. Det är näringsämnen, som har vital betydelse för alla människor som ingår i viktiga biologiska processer i hela kroppen.